GELUKKIG GEZICHT

Je merkt dat je gelaatsuitdrukking verandert. Je ziet er vermoeider uit dan je je voelt. En wellicht is je huid iets verslapt en komen er rimpels. Het zijn natuurlijke processen, waar gelukkig heel veel aan te doen is.

Met verschillende behandelingen – van spierontspannende botulinetoxine zoals Botox©, hyaluronzuurfillers voor volumeherstel en injecties met je eigen vetcellen tot operatieve ingrepen – krijg je je wakkere oogopslag en je jeugdige uitstraling weer helemaal terug.

Neem contact op met DR. Franziska

Maak vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk advies.

Facelift

De mooiste manier om er weer vele jaren jonger uit te gaan zien is een facelift. Onbetwist. Want daarmee krijg je van de ene dag op de andere je eigen gezicht weer terug. Met je eigen unieke contouren en je eigen jeugdige uitstraling. Het is een dankbare ingreep.

Een facelift is een superindividuele behandeling. Er zijn geen twee facelifts hetzelfde, omdat ik toewerk naar het door jou gewenste resultaat. Maak daarom meteen een afspraak voor een oriënterend gesprek. Neem een paar foto’s van vroeger mee, dan weten we welk resultaat we willen bereiken: je eigen gezicht weer helemaal terug.

Doen wat nodig is

Een facelift is in feite een snelle en bijzonder effectieve verjongingskuur. Mijn uitgangspunt bij deze ingreep is altijd om je je eigen gezicht weer terug te geven. Meestal is een behandeling van het gebied tussen je ogen en je kin al voldoende. Soms hebben ook je hals en je voorhoofd een correctie nodig.

Het beste wat je nu kunt doen is even een afspraak maken. Dan bekijken we samen jouw situatie, je huid, je gelaatsspieren en de onderliggende weefsels. Op basis daarvan geef ik je met mijn 20-jarige ervaring een eerlijk advies.

Neem contact op

Locatie

Spreekuurlocatie
Zekveldhuidcentrum Binnendelta 2T
1261 WZ Blaricum

Operatielocatie:
Flexclinics, Soestwetering 12A
3543 AZ Utrecht

Extra informatie

BIG: 69911259601
KVK Plastisch : 82530793
KVK Cosmetisch: 82530777
BTW: NL862507728B01