GELUKKIG GEZICHT

Je merkt dat je gelaatsuitdrukking verandert. Je ziet er vermoeider uit dan je je voelt. En wellicht is je huid iets verslapt en komen er rimpels. Het zijn natuurlijke processen, waar gelukkig heel veel aan te doen is.

Met verschillende behandelingen – van spierontspannende botulinetoxine zoals Botox©, hyaluronzuurfillers voor volumeherstel en injecties met je eigen vetcellen tot operatieve ingrepen – krijg je je wakkere oogopslag en je jeugdige uitstraling weer helemaal terug.

Neem contact op met DR. Franziska

Maak vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk advies.

Ooglidcorrectie

Je ogen weerspiegelen je innerlijk. Altijd. En ook al ben je helemaal happy en fit, toch lijkt het soms of je moe en bezorgd bent. Zo’n onbedoelde uitstraling komt meestal niet door je ogen, maar door je oogleden. Vergelijk je oogopslag op een foto van vroeger maar eens met die van nu.

Ik help je graag om je eigen, jeugdige uitstraling weer terug te krijgen. Met vertrouwde, veilige esthetische ingrepen waar ik zo’n 20 jaar ervaring mee heb.

Hangende oogleden en wallen

Hangende bovenoogleden en wallen met donkere kringen in je onderoogleden. Het zijn toch tekenen van veroudering. Het gaat zo langzaam dat je het maar nauwelijks merkt. Zodra je er last van krijgt bespreek ik graag welke mooie oplossingen ik voor je heb.

Bovenooglidcorrectie is een kleine, relatief eenvoudige ingreep waar je direct al veel plezier van zult hebben. Wallen onder je ogen zijn met een onderooglidcorrectie goed te verhelpen. Maak meteen een afspraak voor een oriënterend gesprek. Neem een paar foto’s van vroeger mee, dan weten we welk resultaat we willen bereiken: je eigen oogopslag.

Neem contact op

Locatie

Spreekuurlocatie
Zekveldhuidcentrum Binnendelta 2T
1261 WZ Blaricum

Operatielocatie:
Flexclinics, Soestwetering 12A
3543 AZ Utrecht

Extra informatie

BIG: 69911259601
KVK Plastisch : 82530793
KVK Cosmetisch: 82530777
BTW: NL862507728B01