GELUKKIG GEZICHT

Je merkt dat je gelaatsuitdrukking verandert. Je ziet er vermoeider uit dan je je voelt. En wellicht is je huid iets verslapt en komen er rimpels. Het zijn natuurlijke processen, waar gelukkig heel veel aan te doen is.

Met verschillende behandelingen – van spierontspannende botulinetoxine zoals Botox©, hyaluronzuurfillers voor volumeherstel en injecties met je eigen vetcellen tot operatieve ingrepen – krijg je je wakkere oogopslag en je jeugdige uitstraling weer helemaal terug.

Neem contact op met DR. Franziska

Maak vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk advies.

Fillers & Injectables

Ook al ontstaan rimpels en kraaienpootjes vaak door lachen en fronsen: je wordt er niet vrolijk van. Zeker niet als die rimpeltjes en fijne lijntjes gewoon zichtbaar blijven als je helemaal ontspant.

Ooglidcorrectie

Je ogen weerspiegelen je innerlijk. Altijd. En ook al ben je helemaal happy en fit, toch lijkt het soms of je moe en bezorgd bent. Zo’n onbedoelde uitstraling komt meestal niet door je ogen, maar door je oogleden. Vergelijk je oogopslag op een foto van vroeger maar eens met die van nu.

Ooglid corectie

Facelift

De mooiste manier om er weer vele jaren jonger uit te gaan zien is een facelift. Onbetwist. Want daarmee krijg je van de ene dag op de andere je eigen gezicht weer terug. Met je eigen unieke contouren en je eigen jeugdige uitstraling. Het is een dankbare ingreep.

Neem contact op

Locatie

Spreekuurlocatie
Zekveldhuidcentrum Binnendelta 2T
1261 WZ Blaricum

Operatielocatie:
Flexclinics, Soestwetering 12A
3543 AZ Utrecht

Extra informatie

BIG: 69911259601
KVK Plastisch : 82530793
KVK Cosmetisch: 82530777
BTW: NL862507728B01