Blije Borsten

Met je borsten moet je blij zijn. Onbezorgd, en geen onvervulde wensen hebben, zoals ‘waren ze maar wat groter, steviger of weer net zo als vroeger’. Want mooie borsten dragen bij aan je zelfvertrouwen en vaak ook aan je levensgeluk.

Bij al mijn behandelingen staat jouw gezondheid voorop. Vandaar dat ik geen borstimplantaten meer plaats. Blijf daarom niet langer rondlopen met wensen of zorgen.

Neem contact op met DR. Franziska

Maak vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk advies.

Bezorgd over je borstimplantaten

Siliconenprotheses zijn omstreden. Grootschalige onderzoeken zullen nog moeten uitwijzen waar we goed aan doen. Maar ik ben al in 2018 gestopt met het plaatsen van zulke implantaten. En ben overgegaan op het verwijderen, om met veilige methoden een beter effect te realiseren.

Toe aan natuurlijke borstvergroting of reconstructie

Je droomt al een tijd over je borsten. Wat jou betreft zouden ze best wat groter mogen zijn of wat voller. En natuurlijk allebei even groot. En als je een borst besparende operatie hebt gehad, met deuken of huidplooien. Of je borsten preventief zijn verwijderd. Dan wil niets liever dan je vertrouwde borstvolume weer terug.

Het mooie van een borstlift

Je borsten zijn iets verslapt of ze zijn wat gaan hangen. Misschien omdat je bent afgevallen, door borstvoeding of gewoon door hun gewicht. Soms zijn ze er na het verwijderen van borstimplantaten niet mooier op geworden.

Neem contact op

Locatie

Spreekuurlocatie
Zekveldhuidcentrum Binnendelta 2T
1261 WZ Blaricum

Operatielocatie:
Flexclinics, Soestwetering 12A
3543 AZ Utrecht

Extra informatie

BIG: 69911259601
KVK Plastisch : 82530793
KVK Cosmetisch: 82530777
BTW: NL862507728B01