Blije Borsten

Met je borsten moet je blij zijn. Onbezorgd, en geen onvervulde wensen hebben, zoals ‘waren ze maar wat groter, steviger of weer net zo als vroeger. Want mooie borsten dragen bij aan je zelfvertrouwen en vaak ook aan je levensgeluk.’

Bij al mijn behandelingen staat jouw gezondheid voorop. Vandaar dat ik geen siliconen borstimplantaten meer plaats. Blijf daarom niet langer rondlopen met wensen of zorgen.

Neem contact op met DR. Franziska

Maak vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk advies.

Het mooie van een borstlift

Je borsten zijn iets verslapt of ze zijn wat gaan hangen. Misschien omdat je bent afgevallen, door borstvoeding of gewoon door hun gewicht. Soms zijn ze er na het verwijderen van borstimplantaten niet mooier op geworden.

Met een borstlift kan ik je borsten weer hun oorspronkelijke looks en volume teruggeven. En zo je wilt ook de contouren waar je van droomt. Door overtollige huid van je borsten weg te halen en – zonodig – je tepels compleet met borstweefsel hoger te plaatsen. Ook bij deze ingreep is lipofilling het devies.

Een goed figuur

Tijdens ons eerste gesprek vertel je me wat je zelf vindt van je borsten. En vooral hoe ze er uit moeten gaan zien. Dan bespreken we samen welke mogelijkheden er zijn om je decolleté van vroeger weer terug te krijgen. En een figuur waar je – ook zonder push-up bh – weer helemaal blij mee bent.

Van de ingreep voel je niets, want je krijgt een volle narcose. Zorg daarom dat je fit de operatie ingaat. Dan herstel je snel. Vaak kun je dezelfde dag alweer naar huis, soms laat ik je overnachten. Als je wakker wordt kun je het resultaat meteen zien. En na een maand of drie zijn alle sporen van de borstliftoperatie weer genezen.

Borstimplantaten zijn geen optie

Want die brengen te grote risico’s voor je gezondheid mee. Ik heb er een apart hoofdstuk op deze website aan gewijd. Gelukkig zijn er met moderne esthetische chirurgie voor jou veilige natuurlijke oplossingen mogelijk – zoals lipofilling.

Voordelen van lipofilling

Met deze ingreep haal ik vetcellen weg waar je ze liever kwijt bent, bijvoorbeeld van je buik, bovenbenen of rond je heupen. Vervolgens breng ik ze weer in op plaatsen waar je bij de borstlift volume gaat missen. Zo slaan we twee vliegen in één klap.

Lichaamseigen materiaal

Lipofilling kan je borsten bovendien een of meer cupmaten groter maken. En het is geweldig om te zien hoe je met je lichaamseigen materiaal zichtbaar en blijvend resultaat bereikt. Want het verplaatste vet blijft je hele leven lang zitten, groeit mee als je iets aankomt en slinkt als je weer afvalt.

Veilige ingreep

Lipofilling is een beproefde en absoluut veilige ingreep waarbij alle onderliggende weefsels intact blijven en geen littekens ontstaan. Na een aantal weken, als je vetcellen zich hebben gehecht op hun nieuwe plek, ben je blij met je eigen mooie, gezonde borsten. 100 procent van jezelf.

Neem contact op

Locatie

Spreekuurlocatie
Zekveldhuidcentrum Binnendelta 2T
1261 WZ Blaricum

Operatielocatie:
Flexclinics, Soestwetering 12A
3543 AZ Utrecht

Extra informatie

BIG: 69911259601
KVK Plastisch : 82530793
KVK Cosmetisch: 82530777
BTW: NL862507728B01