GELUKKIG GEZICHT

Je merkt dat je gelaatsuitdrukking verandert. Je ziet er vermoeider uit dan je je voelt. En wellicht is je huid iets verslapt en komen er rimpels. Het zijn natuurlijke processen, waar gelukkig heel veel aan te doen is.

Met verschillende behandelingen – van spierontspannende botulinetoxine zoals Botox©, hyaluronzuurfillers voor volumeherstel en injecties met je eigen vetcellen tot operatieve ingrepen – krijg je je wakkere oogopslag en je jeugdige uitstraling weer helemaal terug.

Neem contact op met DR. Franziska

Maak vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk advies.

Fillers & Injectables

Ook al ontstaan rimpels en kraaienpootjes vaak door lachen en fronsen: je wordt er niet vrolijk van. Zeker niet als die rimpeltjes en fijne lijntjes gewoon zichtbaar blijven als je helemaal ontspant.

Laten we er samen eens naar kijken. Dan vertel ik welke verrassende resultaten je al kunt verwachten van minuscule inspuitinkjes op de juiste plaatsen. En wat je kunt doen om je verjonging heel lang vast te houden. Geen zorgen over pijn: het zijn ingreepjes waar je nauwelijks iets van voelt.

Ontspannen en opvullen

Als je rimpeltjes wilt vervlakken en je gezichtsvolume weer wilt vergroten, dan kom je belangrijke injectables tegen: botulinetoxine (zoals Botox©) en hyaluronzuur.

Met hyaluronzuurfiller kan ik op een veilige manier weer volume aan je gezicht, je wangen of je lippen toevoegen. Dat zorgt al voor een lifteffect en het verbetert bovendien je huidstructuur. Die verjonging kan ik verder ondersteunen met botulinetoxine. Daarmee ontspannen je gezichtsspieren die rimpelvorming veroorzaken.

Je hebt vrij snel en pijnloos een mooi resultaat. Want het voelt als speldeprikjes. Je ziet veel minder tot geen rimpels meer. En er kunnen ook geen nieuwe rimpels ontstaan. Het effect is echter maar tijdelijk, je zult deze behandeling dus zo nu en dan moeten herhalen.

Lipofilling blijft

Met deze ingreep haal ik vetcellen weg, bijvoorbeeld van je buik, bovenbenen of rond je heupen. Vervolgens breng ik ze op de juiste plaatsen onder je gezichtshuid weer in.

Het is geweldig om te zien hoe je met je lichaamseigen materiaal zichtbaar en blijvend volume bereikt. Want het ingebrachte vet blijft je hele leven lang op zijn plaats. En de behandeling is volkomen veilig.

Neem contact op

Locatie

Spreekuurlocatie
Zekveldhuidcentrum Binnendelta 2T
1261 WZ Blaricum

Operatielocatie:
Flexclinics, Soestwetering 12A
3543 AZ Utrecht

Extra informatie

BIG: 69911259601
KVK Plastisch : 82530793
KVK Cosmetisch: 82530777
BTW: NL862507728B01